La Soll organitza el debat 'Les entitats targarines. Passada la covid, ara què?'

Cartell: La Soll.

L'espai cooperatiu La Soll organitzarà el pròxim diumenge 10 d'abril a les 12 h del migdia el debat 'Les entitats targarines. Passada la covid, ara què?'.

La trobada pretén reflexionar sobre el moment que viu l'associacionisme targarí que s'ha vist obligat a aturar o a reformular la seva activitat a causa de la covid-19. Amb la situació pandèmica millorant, arriba el moment de parlar com s'afronta des de les diferents entitats targarines, que tenen una gran tradició a la ciutat i han estat impulsores d'una gran gamma d'iniciatives.

El debat serà en format de taula rodona oberta i s'han convidat els representants de diverses associacions culturals, esportives i de comerç de la ciutat. La idea dels promotors és que es puguin escoltar diverses veus i l'estructura del debat es dividirà en 3 blocs.

En el primer s'analitzarà la situació actual de les entitats després de la crisi de la covid i els problemes burocràtics amb l'Ajuntament. El segon, se centrarà en les dificultats de relleu que hi ha en algunes entitats i en quina autocrítica n'hi ha de fer. I el tercer valorarà els reptes de futur i possibilitats per tirar endavant. Finalment, s'obrirà el torn perquè tothom que vulgui hi pugui donar la seva opinió.

La xerrada està organitzada per la secció de Pensament Crític de La Soll, tindrà lloc a la terrassa del local de l'entitat situada a la plaça de les Nacions i estarà oberta a tothom.