Laia Recasens serà la candidata de l'alcaldia per la CUP a Tàrrega

Miquel Nadal, Teresa Arbonés, Daniel Esqué i Felip Serra encapçalaran la candidatura que l'assemblea de la CUP ha presentat
mides correctes
photo_camera Daniel Esqué, Miquel Nadal, Laia Recasens, Teresa Arbonés i Felip Serra. Foto: CUP Tàrrega

Laia Recasens serà la candidata de l'alcaldia per la CUP a Tàrrega a les eleccions del 28 de maig. Ahir van presentar públicament part de la llista electoral amb què la candidatura independentista concorrerà als propers comicis municipals.

Segueixen la cap de llista, Miquel Nadal, Teresa Arbonés, Daniel Esqué i Felip Serra. Més enllà de les persones, els candidats i candidates han posat en valor el mateix projecte de ciutat que la CUP planteja: una ciutat que prioritzi el benestar i la cohesió social davant dels interessos purament econòmics o particulars. 

En aquest sentit, els cupaires s'erigeixen en garantia per assegurar un govern de la ciutat que blindi i asseguri 6 eixos imprescindibles: governar per exigir la garantia d'uns drets i serveis socials eficaços, dignes i de gestió municipal; remunicipalització màxima dels serveis públics, en pro del control democràtic, social i ecològic que això suposa; garantir la sostenibilitat de les polítiques públiques municipals; incentiu de l'economia social i circular; foment de la cultura participativa com a pal de paller de qualsevol societat democràtica i transformació feminista a tots els nivells de l'administració.

L'actual regidor de Cultura, Participació i Pobles, Carlos Vílchez, es presentarà com a candidat però en una posició més avall de la llista després d'haver decidit deixar pas a noves cares i noves generacions.