L'Ajuntament de Bellpuig ofereix ajudes per activitats esportives i extraescolars

Nens jugant a un dels patis de l'Escola Josep Manuel Peramàs de Mataró, el 22 de març de 2021 (horitzontal)
photo_camera Nens jugant a un dels patis de l'Escola Josep Manuel Peramàs de Mataró, el 22 de març de 2021 (horitzontal)

Foto: ACN

L'Ajuntament de Bellpuig ha publicat les bases pels ajuts per activitats esportives i extraescolars per infants i joves. Es tracta d'una iniciativa que vol regular l’equitat de la participació i inclusió d’infants, adolescents i joves de Bellpuig en les activitats esportives i d’educació en el lleure.

 L’equip de govern municipal ha obert la convocatòria pública d’ajuts per a la realització d’activitats esportives o de lleure per a infants, adolescents i joves de la vila, entre 3 i 18 anys. Es becarà, sempre amb un màxim d’una activitat, amb un import màxim de 700 € per nen o nena. Serà necessari que es compleixin els requisits: que l’infant i/o adolescent o jove estigui inscrit en una activitat esportiva o extraescolar del municipi i que els ingressos del nucli familiar no superin els màxims establers a les bases.

Es poden consultar les bases i descarregar-se el formulari de sol·licitud a: Subvenció a les activitats esportives i de lleure Bellpuig 2021/22