L’Ajuntament de Tàrrega inicia la segona fase de les obres de renovació de cobertes al cementiri municipal

Foto: Ajuntament de Tàrrega

L’Ajuntament de Tàrrega ha iniciat la segona fase de la rehabilitació de cobertes a la part antiga del cementiri municipal. Els treballs suposen una inversió de 77.656 euros (IVA inclòs) i han estat adjudicats a l’empresa Immobles Shopping 2016 SL.

La reconstrucció segueix un procediment idèntic a la primera fase realitzada l’any passat al sector del recinte que voreja el carrer de Ferran Saperes. Les obres consisteixen, per tant, en el desmuntatge del sostre actual i la construcció d’una nova teulada aprofitant peces originals en bon estat. El projecte preveu alhora el reforç de tota l’estructura i la consolidació de les arcades que recullen els nínxols.

Aquesta vegada, la renovació de les cobertes es du a terme al tram perimetral situat al costat de l’edifici de Serveis Municipals, amb una superfície aproximada d’actuació de 600 metres quadrats. El termini d’execució s’ha fixat en quatre mesos.

El consistori continua treballant així per resoldre les patologies causades pel pas del temps en les construccions que conformen la necròpoli de Tàrrega. La segona fase de les obres, coordinada per la Regidoria d’Urbanisme, rebrà a més una subvenció de la Diputació de Lleida en el marc del Pla de Finançament per Inversions en Salut 2020-2022 per un import de 58.000 euros.