L’Ajuntament de Tàrrega treu a concurs l’arrendament del Bar de l’Estació d’Autobusos

Foto: Ajuntament de Tàrrega.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat aquesta setmana les bases del contracte d’arrendament del Bar de l’Estació d’Autobusos. El contracte té un preu base de licitació de 13.068 euros (10.800 euros més 2.268 euros corresponents al 21% d’IVA) i una durada de tres anys (prorrogables per anualitats fins a un màxim de tres anys més). Les persones interessades a gestionar l’establiment poden presentar les seves ofertes fins al dia 28 de juliol a les 3 de la tarda.

Situat a la primera planta de l’Estació d’Autobusos, el bar té una superfície de 196 m², als quals cal sumar una terrassa rectangular i coberta de 183,50 m² amb accés des de la plaça de les Nacions sense Estat. El contracte de licitació també inclou el mobiliari i equipament de l’establiment (un taulell de la barra, diversos mobles d’acer inoxidable per a cafetera, planxa, prestatgeries o botellers, aigüera o extractor de fums).

Resta pendent que la Generalitat de Catalunya adjudiqui les obres de construcció de la nova estació d’autobusos. És previst que l’equipament s’edifiqui a la banda nord de les vies del tren, al carrer de les Santes Espines, amb un pressupost de 3,4 milions d’euros.

D’altra banda, la darrera sessió de la Junta de Govern Local també ha donat llum verda al plec de clàusules que han de regir el procés de licitació pel qual es podran instal·lar llocs de venda ambulant de menjar i begudes a l’Espai Fassina, la zona d’acampada, l’Espai Reguer, la plaça de les Nacions sense estat i la plaça dels Comediants durant les properes edicions de FiraTàrrega.