L'Ajuntament de Tàrrega prorroga el contracte d'aigua amb Agbar

La concessió de la xarxa d'aigua potable i clavegueram acabava aquest juliol i s'ha allargat fins al 2025
Aprovació unànime del nou Consell de Ciutat ©AjuntamentdeTàrrega
photo_camera Aprovació unànime del nou Consell de Ciutat ©AjuntamentdeTàrrega

En la darrera sessió plenària del 21 de març, l'Ajuntament de Tàrrega va acordar prorrogar el contracte amb l'empresa Aigües de Barcelona (Agbar) per al manteniment de la xarxa d'aigua potable i clavegueram. La concessió, que finalitzava el proper juliol, s'allargarà ara fins al 15 de juliol del 2025, després de ser aprovada per unanimitat.

El passat febrer, el ple va exigir a l'empresa concessionària millores a la planta potabilitzadora i als dipòsits de Sant Eloi

Durant el ple també es va establir formalment el Consell de Ciutat, un òrgan consultiu de nova creació que destaca pel seu valor afegit en la presa de decisions municipals. Una altre punt destacat fou la designació dels vocals de les juntes de veïns dels pobles del municipi, amb els vots favorables de l'equip de govern i l'abstenció de Junts.

Vocals de les juntes de veïns dels pobles de Tàrrega
Altet: 
Ramon Elias, Núria Elias, Marc Salat i Jordi Palou
Claravalls: Josué Tarré, Aleix Solé, Manel Calero i Arnau Calderó
Riudovelles: Eduardo Solé i Juan Jiménez
La Figuerosa: Xavier Mayora, Anna Boada i David Espinal
Santa Maria de Montmagastrell: Montserrat Asensio, Jessica Marcelina Jiménez i Dolors Muntané

 

Així mateix, es van anunciar Ramon Elias, Josué Tarré, Eduardo Solé, Xavier Mayora i Montserrat Asensio com a portaveus dels pobles al Consell de Ciutat.

D'altra banda, la sessió plenària va aprovar per unanimitat una bonificació del 90% de l'Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) per al nou centre de dia per a persones amb malalties neuro-degeneratives impulsat per l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Tàrrega i Comarca (AFACT).