L'alumnat de 6è de Primària de l'Escola Pia organitza una caminada per recaptar diners per a l'Associació d'Alzheimer de Tàrrega

Aquesta passejada es durà a terme el diumenge 16 d’abril, i donarà el seu tret de sortida a les 9 h del matí amb la recollida dels dorsals al pati de l’escola.
62c2dcb3-a2e0-41a2-b788-3b764430da4a
photo_camera Presentació de l'acte i el seu cartell. Foto: Escola Pia Tàrrega

L’alumnat de 6è de Primària de l'Escola Pia Tàrrega ha organitzat una passejada per recaptar diners per a la construcció del nou edifici de l'Associació de familiars de malalts d'Alzheimer de Tàrrega i comarca. Aquesta passejada es durà a terme el diumenge 16 d’abril, i donarà el seu tret de sortida a les 9 h del matí amb la recollida dels dorsals al pati de l’escola. Seguidament, i al ritme del grup de batucada Bat Batuka!, s'iniciarà la caminada fins al nou emplaçament de l’edifici de l’Associació Alzheimer on hi haurà un petit refrigeri i parlament. Finalment, es tornarà fins a l'escola, on en arribar hi haurà un vermut, sorteig i música en directe. 

La idea va sorgir quan els alumnes van anar a cantar Nadales a l’Associació el trimestre passat. La iniciativa es duu a terme en el marc de l’Itinerari d’Aprenentatge: “Ahir vaig oblidar un esdeveniment, avui no em reconec. Per què oblido?”.

Cal remarcar que actualment ja han recaptat 1.626 €

Per a més informació i inscripcions: https://bit.ly/espai-solidari