L'artista Vanessa Leiva inaugura una nova exposició a la botiga 'ElVint' de Tàrrega

La singularitat d'aquesta exposició és que els visitants no només trobaran quadres i làmines de l'artista, sinó que també podran adquirir botelles, tote bags, necessers, ampolles, entre d'altres, amb il·lustrat amb diferents obres
DSC03011
photo_camera DSC03011

Ahir, dissabte 21 d'octubre, a la tarda l'artista targarina, Vanessa Leiva, va inaugurar la seva nova exposició ‘byvanessaleiva’ a la Botiga ‘ElVint’ de Tàrrega.

Alguns dels productes que es podent trobar a l'exposició. © Asmaa R. Bellahbib
Alguns dels productes que es poden trobar a l'exposició ‘byvanessaleiva’. © Asmaa R. Bellahbib

Tal com explica la mateixa artista, ‘byvanessalieva’ sorgeix amb la intenció de “fer-te arribar un trosset d'art que il·lustra una intenció”. I és que Leiva és un artista totalment autodidacte, “la relació que tinc amb les emocions i el magnífic món de la creativitat, m'han portat fins aquí, de manera autodidàctica, amb molta il·lusió i esforç per apropar-me a la gent”.

La singularitat d'aquesta exposició és que els visitants no només trobaran quadres i làmines de l'artista, sinó que també podran adquirir botelles, tote bags, necessers, ampolles, entre d'altres, tots ells “plens de sentiments, d'històries i vivències i amb tocs únics i personals utilitzant les mateixes emocions com a motor de la seva identitat”.

L'acte, que va ser tot un èxit, va estar amenitzat pel Dj. Bluetonic i, a més a més, es van sortejar un total de 10 tote bags entre totes les persones assistents.