L'Associació de Sobreestants de Tàrrega acull la primera trobada entre tots els centres de Catalunya que ofereixen estudis en Projectes d'Edificació i Obra Civil

Redacció | Foto: Associació de Sobreestants de Catalunya

El passat divendres 17 de març l'Associació de Sobreestants de Catalunya va organitzar una trobada entre socis, alumnes i professors dels cinc centres que formen part del col·lectiu de la Família de Projectes d'Edificació i Obra Civil de Catalunya: l'Institut Santa Eugènia de Girona, l'Institut Torre Vicens de Lleida, l'Institut Jaume Huguet de Valls, l'Antiga Escola del Treball i l'Escola de Sobreestants de Tàrrega.

Aquesta ha estat la primera vegada que s'ha organitzat una trobada d'aquestes característiques. En total hi va haver 70 inscrits, els quals van participar en la jornada de Topografia arranjada per la mateixa Associació de Sobreestants.

L'Associació va remarcar que disposa i gestiona més 60 ofertes de treball per cobrir a tot Catalunya i Andorra, però li manquen associats, no n'hi ha suficients professionals per cobrir totes les vacants. Així mateix, l'Associació vol potenciar i promoure aquest perfil professional oferint cursos de reciclatge, cursos referents a noves tecnologies i programari, jornades tècniques, etc.