Les entrades de la segona edició de Lo Memefest de Tàrrega, a la venda a partir d'avui

Text: Redacció / Foto: Associació Agrat

Tàrrega tornarà a ser aquest octubre la capital de l’humor de Ponent. La segona edició de Lo Memefest, organitzat per Agrat Tàrrega, es durà a terme del 8 a l’11 d’octubre i mantindrà l’estructura del que va resultar ser tot un èxit l’any passat. Les principals novetats d’enguany vénen marcades per l’obligació d’adaptar el certamen a l’actual situació sanitària i gairebé la totalitat de les activitats seran a l’aire lliure i amb reserva prèvia on-line. El lema de la segona edició és Tot anirà bé... o no i des de l’organització remarquen que han pensat tots els actes amb l’humor com a recepta principal per afrontar la situació que ens ha tocat viure.

L’actuació estel·lar tindrà lloc el dissabte 10 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre amb 'La tarda dels monòlegs', on hi actuaran 6 monologuistes referents de l’Stand Up Comedy català: Tomàs Fuentes (La Competència a RAC 1), Asaari Bibang (La Resistencia i Riot Comedy), Ana Polo (La Segona Hora i Comedy Gold BCN), Charlie Pee (Comedy Gold i L’apocalipsi de Catalunya Ràdio) Marc Sarrats (El Soterrani i El Món a RAC 1) i Godai Garcia (El Soterrani i El Món a RAC 1). Enguany, aquest acte tindrà lloc al càmping municipal per poder comptar amb un espai a l’aire lliure i on es pugui controlar l’aforament per seguir tots els protocols sanitaris establerts.

A més de monòlegs, el festival retrà homenatge a Mr. Bean en els 30 anys de la seva estrena i oferirà diferents activitats com una exposició, improshows, taller teatral, tertúlia sobre el feminisme i l’humor, taller de mems, la Fira del Kebab i més novetats que s’anunciaran els pròxims diesa les xarxes socials i al web www.lomemefest.cat.

Aquest dilluns dia 14 de setembre a les 7 de la tarda ja es posaran a la venda els packs “Memecenes” per aconseguir accés garantit a tots els esdeveniments del festival i donar suport a l’organització. El pack té un preu de 20€ i inclou l’entrada a tots els actes, sopar de Kebab i crispetes divendres, una consumició per la tarda dels monòlegs i una mascareta commemorativa de l’edició d’enguany. Les entrades de 'La tarda dels monòlegs' sortiran a la venda el dijous 17 de setembre i el seu preu serà de 8€. Es recomana que la compra es faci en grups, ja que l’accès es farà de forma esglaonada i amb una distribució prèvia dels seients dels assistents.

La segona edició de Lo Memefest és una iniciativa que ha sorgit d'Agrat i que compta amb el suport de diverses entitats, comerços de la ciutat i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega.