L’Espai Lluís Companys de El Tàrròs celebra la Diada Nacional de Catalunya, el cap de setmana del 10 i 11 de setembre, amb activitats centrades en els jocs

Redacció | Foto: Consell Comarcal de l'Urgell

Aquest any se celebren els 30 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona. En el context d’aquesta efemèride i amb motiu de la Diada de Catalunya, l’Espai Lluís Companys, situada al municipi El Tarròs, ha organitzat una sèrie d’activitats entorn els jocs i la seva història, a través de les quals els assistents podran posar en practicar valors com la cooperació o la diversitat.

Dissabte 10 de setembre es muntarà davant l’Espai la instal·lació participativa Xics del Xurrac, un joc de fusta de castellers idea de Toni Tomàs i produïda per la companyia d’arts de carrer Tombs Creatius, que convidarà als assistents a jugar a ser colla castellera.

Diumenge 11 de setembre es durà a terme el taller de l’Olimpíada Popular de 1936 on s’explicarà el projecte impulsat en el context de la II República i es proposaran una sèrie de dinàmiques per a participar-hi en equip.

Totes les activitats, així com la visita a l’exposició permanent de l’Espai, seran gratuïtes.