Maldant la pedra col·labora amb l'Escola Ondara en un pla de promoció pel festival

Els alumnes crearan diferents elements de difusió gràfica per la quarta edició del 9 al 19 de maig.

Edició anterior del festival artístic Maldant la Pedra ©Maldanejant
photo_camera Edició anterior del festival artístic Maldant la Pedra ©Maldanejant

El festival d'intervenció sòcio-artística en la pedra Maldant la pedra de Maldà arribarà a la seva quarta edició del 9 al 19 de maig amb la novetat d'un acord de col·laboració amb l’Escola d’Art Ondara de Tàrrega.

L'Associació Maldanejant ha proposat un projecte educatiu dins del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària del centre. En aquest sentit, durant el darrer quadrimestre, els alumnes hauran de difondre la marca del festival en diferents suports, a més de crear un plànol de la ruta i la senyalística.

També hauran de desenvolupar un pla de promoció web i un manual d'estil

Sebastià Mata, president de Maldanejant, i Armengol Tolsà, seran qui supervisaran l'evolució del projecte i donaran suport als estudiants durant el procés.

L'acord forma part del Programa d'innovació i transferència de coneixement CooperArt, que permet transferir coneixments entre les escoles i les empreses o entitats amb formació específica i intercanvi d'estratègies i experiències.

La quarta edició de Maldant la pedra comptarà amb diferents artistes de l'escultura feta amb pedra, els quals instal·laran les seves obres al camí de l'ermita de Sant Joan. Durant els deu dies del festival també hi haurà tallers, xerrades, exposicions, concerts i altres activitats.