Mas de Colom - Casa Borges obté el distintiu Biosphere Certification

Redacció | Foto: Borges International Group

Mas de Colom – Casa Borges, la seu institucional de Borges International Group ubicada a Tàrrega, aconsegueix el certificat Biosphere, que desenvolupa certificacions per reconèixer els esforços sostenibles de destinacions i empreses en la seva contribució al compliment dels requisits i els principis de desenvolupament sostenible (ODS) juntament amb la millora contínua marcats en l'Agenda 2030, a través d'un sistema privat de certificació voluntària i independent.

Aquest segell, atorgat pel Responsible Tourist Institute, valora més de 200 requisits i té en compte l'impacte de l'organització sobre el medi ambient, el canvi climàtic, la societat i la cultura entre d'altres, reconeixent així, aquelles entitats que han implementat i demostrat les seves bones pràctiques.

Aquest reconeixement se suma a altres iniciatives ja implementades a Mas de Colom - Casa Borges i que busquen millorar el desenvolupament ambiental de la finca i del territori. En aquesta mateixa finca, l'empresa també ha implementat el Pla d'Acció per a la Biodiversitat a través del qual es pretén preservar i augmentar la biodiversitat a través de pràctiques que contribueixen al segrest de carboni, a la reducció de l'erosió i a la mitigació del canvi climàtic. Així com s'ha adherit al projecte de l'Observatori de la Biodiversitat Agrària amb l'objectiu d'aportar eines per millorar la biodiversitat en el medi agrari.