Mas de Colom convida els visitants a passar un capvespre entre història, agronatura i música en viu

Foto: Mas de Colom.

Mas de Colom-Casa Borges ha programat per als dies 1 i 2 de juliol una nova activitat: 'Borges Experience a boca de nit', una oportunitat per passar un capvespre al més pur estil mediterrani entre història, agronatura i música en viu. L'activitat, gratuïta, està dirigida a públic adult, tindrà una durada prevista de dues hores i començarà a les vuit del vespre. L'aforament està limitat a 50 persones per dia.

La finca Mas de Colom, situada a pocs quilòmetres de Tàrrega, està envoltada d'història, simbolisme i agronatura. Durant l'activitat, els assistents podran descobrir alguns dels secrets més inèdits de l'indret, a més de gaudir d'un entorn natural excepcional, per acabar amb un tast de productes Borges amenitzat amb música del Quartet de músics independents de Jazz.

Els 50 participants es dividiran en dos grups, que començaran la visita històrica per un punt d'interès de Mas de Colom. A l'hort, s'explicaran llegendes de l'oli d'oliva i de les olives, i es visualitzaran audiovisuals a l'antic celler i capella de la masia. El recorregut per l'interior de la masia es transformarà en un format especial que posarà especial atenció als detalls històrics i patrimonials.

El colofó al vespre serà un tast a partir dels productes saludables i mediterranis de Borges. Els visitants podran provar tres focaccies amb tres olis diferents -arbequina, hojiblanca i picual-, a més de begudes vegetals i refrescants naturals. Tot això, enmig de l'ambient especial que crearà la música de jazz en viu.

L'activitat es pot reservar a la web de Mas de Colom.