El Mercat del Vehicle d'Ocasió de Tàrrega comptarà amb més de 350 models exposats

El certament tindrà lloc del 26 al 28 de maig al Parc Esportiu i hi haurà un sorteig de 2.000 euros entre totes les persones compradores
IMG_9361
photo_camera Presentació del 10è Mercat del Vehicle d'Ocasió de Tàrrega. © Asmaa R. Bellahbib

Del 26 al 28 de maig el Parc Esportiu de Tàrrega acollirà el 10è Mercat del Vehicle d'Ocasió. El certamen, que va sorgeix amb la idea de dinamitzar el sector de l'automoció del territori, enguany comptarà amb més de 4.000 metres quadrats d'exposició per part de 16 concessionaris de vehicles de Tàrrega i la demarcació de Lleida. La cita obrirà les portes divendres 26 de maig de 5 h de la tarda a 8 h del vespre i continuarà dissabte 27 i diumenge 28 amb l'horari intensiu de 10 h del matí a 8 h del vespre.

Els visitants interessats a adquirir un vehicle hi podran trobar oportunitats per a totes les butxaques, des de les opcions més econòmiques fins a les de gamma alta, amb més de 350 models exposats, entre els quals cal destacar els models SUV i les furgonetes per a treball i oci, ja que han estat vehicles molt demandats en les darreres edicions del saló.

image004
Cartell promocional del 10è Mercat del Vehicle d'Ocasió de Tàrrega.

No hi faltaran els vehicles seminous elèctrics, híbrids endollables, híbrids i de baix consum, per tal d’afavorir la conservació del planeta. En aquest sentit, en la presentació del 10è Mercat del Vehicle d’Ocasió, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, han destacat el fet que els expositors participants “continuïn apostant per fomentar la venda de vehicles respectuosos amb el medi ambient”.  D'altra banda, l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú també han destacat l'èxit d'un certamen “cabdal en el context actual, en el qual tenen més sortida els vehicles d'ocasió i de segona mà que els nous”.

De la mateixa manera, el 10è Mercat del Vehicle d'Ocasió sortejarà un any més un premi de 2.000 euros entre tots els compradors amb la finalitat de promoure les vendes. Cal remarcar que en l'anterior edició del certamen es van vendre 94 vehicles de segona mà i Km 0. En aquest sentit, els concessionaris participants en el saló esperen repetir l'èxit de l'any passat. Josep Maria Barrabés, gerent de Teauto, s'ha mostrat molt il·lusionat per aquesta nova edició del certamen i ha destacat que “l'àmplia varietat dels vehicles en exposició”.