El Mercat del Vehicle d'Ocasió de Tàrrega avança dates i amplia horaris

Serà del 17 al 19 de maig de deu del matí a vuit del vespre

Presentació del Mercat del Vehicle d'Ocasió de Tàrrega ©JordiBonilla
photo_camera Presentació del Mercat del Vehicle d'Ocasió de Tàrrega ©JordiBonilla

Tàrrega tornarà a ser capital de l'automòbil de segona mà amb l'11è Mercat del Vehicle d'Ocasió, que enguany s'avança una setmana per no coincidir amb altres esdeveniments i se celebrarà del 17 al 19 de maig. També s'amplien els horaris, obrint portes des del divendres al matí de 10 a 20 hores cada jornada.

L'exposició de més de 4.000 metres quadrats i amb prop de 400 vehicles s'ubicarà de nou al Parc Esportiu de la ciutat. Igual que en edicions anteriors, se sortejaran 2.000 euros entre tots els compradors per tal d'incentivar les vendes.

Enguany hi participaran 18 concessionaris de Tàrrega, Arbeca, Artesa de Segre, Balaguer i Lleida, sent el rècord de participació del certamen. La regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, ha apuntat que es manté l'aposta per als cotxes híbrids i elèctrics “que costa una mica”, però, així i tot, l'oferta ha incrementat.

Per la seva banda, Josep Maria Barrabés, de la firma Teauto SA, ha explicat que està sent un any positiu per al sector i que les perspectives firals són bones. “La gent que vingui hi trobarà varietat”, ha assegurat Barrabés, assenyalant l'auge dels models SUV i els híbrids com a tendències dins el món de l'automòbil.