Més de 2.200 infants targarins salven la Toltes de les urpes del Grizz

La nova cançó de l'univers creat per Cruma, Som - Poca-soltes, ha estat la novetat d'una festa consolidada entre les escoles de Tàrrega i rodalia
Festa final dels Poca-soltes amb la Toltes i el Grizz ©JordiBonilla
photo_camera Festa final dels Poca-soltes amb la Toltes i el Grizz ©JordiBonilla

El camp dels Escolapis de Tàrrega ha acollit aquest dijous al matí el Carnestoltes Infantil, que va avançar-se a causa de la previsió de pluja per divendres. Més de 2.200 infants d'entre I3 i 6è de primària de Tàrrega i rodalia s'han aplegat amb les seves disfresses per rebre la Toltes i els Poca-soltes, protagonistes de l'imaginari carnavalesc creat per Cruma Teatre, en un espectacle de gran format.

Recupera les millors imatges de la Festa dels Poca-soltes

Entrada triomfal del malvat Grizz ©JordiBonilla
Entrada triomfal del malvat Grizz ©JordiBonilla

L'alegria ha durat ben poca estona amb l'arribada del Grizz, l'antagonista malvat que, una vegada més, ha volgut acabar amb el Carnestoltes i convertir Tàrrega en una ciutat grisa. Enguany ha aconseguit segrestar la Toltes enmig de la festa i endur-se-la. Per poder alliberar-la, els nens i nenes han cantat ben fort la nova cançó Som - Poca-soltes, estrenada fa uns dies.

La festa escolar es consolida com un dels plats forts del Carnaval de Tàrrega

Així doncs, la festa ha acabat amb tots els personatges i els alumnes ballant i gaudint del tret de sortida d'un Carnestoltes que continuarà demà amb la cercavila infantil i el dissabte amb la gran rua pels carrers de la capital de l'Urgell.