Més de 700 inscrits a la Cursa de la Dona d'Agramunt 2024

S'ha programat una cursa de 8 quilòmetres i una caminada popular de 6 per tal d'obrir-ho a tota classe de participants, sense distinció de gènere ni edat
Imatge d'arxiu de la Cursa de la Dona d'Agramunt ©Comarques
photo_camera Imatge d'arxiu de la Cursa de la Dona d'Agramunt ©Comarques

La 12a edició de la Cursa de la Dona d’Agramunt se celebrarà aquest diumenge 10 de març reafirmant-se com un esdeveniment emblemàtic per a la ciutat. Organitzada per les regidories d’Igualtat i Esports de l’Ajuntament d’Agramunt, aquesta iniciativa compta ja amb més de 700 inscripcions registrades.

Amb el tret de sortida programat per les 11 del matí des de la plaça del Mercadal, els participants s'enfrontaran a un recorregut de 8 km, mentre que els caminadors iniciaran la seva ruta de 6 km poc després. Prèviament, a un quart d'11, els amants de la zumba tindran l'oportunitat de participar en una sessió oberta de Fitmunt Gimnàs.

Les places disponibles són limitades i obertes a tota classe de participants, sense distinció de gènere ni edat

Des del 2014, aquesta iniciativa no només promou la salut i el benestar sinó que també s'implica activament en causes solidàries. Aquest any, 1 euro de cada inscripció es destinarà a l’Associació Catalunya Contra el Càncer, igual que en passades edicions en les quals s'han recaptat més de 6.000 euros.

Els participants tindran garantit un avituallament a l'arribada, així com una bossa del corredor amb la samarreta commemorativa d’aquesta edició i l'oportunitat d'entrar en un sorteig d'obsequis proporcionats per empreses locals.