Més d'un centenar de persones es van reunir a Mas de Colom a l'acte de presentació de la 70a revista de Culturàlia

Redacció | Foto: Asmaa R. Bellahbib

Aquest anterior dissabte a les 18 h de la tarda el Centre Cultural de Tàrrega va dur a terme l'acte de presentació del número 70 de la revista Culturàlia, amb temes d'interéres, culturals i del territori a l’espai Mas Colom - Casa borges. L'acte va comptar amb l'assistència de més d'un centenar de persones.

Al llarg de la presentació van repassar els diferents continguts de la revista d'enguany, com els XXV premis Culturàlia del novembre passat, l’obra “Affresco” del pintor Josep Minguell de FiraTàrrega que es va representar a l’espai molí del Talladell, els talents que han sorgit del Concurs de Teatre Amateur organitzat pel grup de teatre targarí Bat, entre d'altres.

A més, entre els continguts de la revista hi havia una peculiar història: la de Juan Lario, l’aviador que va salvar Tàrrega explicada per Lluís Orozco, amb col·laboració amb Miquel Torres.  L'acte va comptar amb la presència de la filla de l'aviador, Violeta Lario, l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú, qui va cloure l'acte, i l'alcaldessa d'Anglesola, Carme Miró i Solé. L'acte va anar a càrrec d'Antoni Palou i va comptar, a més a més amb una intervenció de Miquel Torres.

Com a prèvia a la presentació els assistents van poder gaudir d'una visita guiada per la finca de Mas Colom - Casa Borges.