Mig centenar de la plantilla de Borges participa al Dia Vermell donant sang

Foto: Borges International Group.

Borges International Group va celebrar ahir 21 d'abril el Dia Vermell amb un total de 23 litres de sang recollits per la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Entre els centres de Reus i Tàrrega hi van participar 52 empleats/des.

La jornada solidària, que aquest any també s'ha adaptat per complir amb les mesures anti-Covid, ha estat un èxit de participació des dels seus inicis: des de l'any 2009 a la seu de Reus i des de fa tretze anys a Tàrrega. Gràcies al compromís demostrat pels treballadors i treballadores de Borges International Group s'ha consolidat com una cita característica i ineludible.

La campanya és una acció de responsabilitat social que van proposar els mateixos empleats a la bústia de suggeriments i que demostra la solidaritat i el compromís de la plantilla de Borges amb la societat, com amb altres actes que realitza durant l'any, com la col·laboració amb la Marató de TV3 o amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

Per part de l'empresa també s'impulsen iniciatives per fomentar i promocionar la salut, el benestar i els hàbits saludables dels treballadors des del programa 'Borges Et Cuida' a través d'accions i activitats centrades en la nutrició, l'activitat física i l'esport.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya necessita 1.000 donacions diàries, fins al punt que cada 3 segons algú en necessita. Per això, els treballadors i les treballadores de Borges han volgut contribuir-hi amb la finalitat de garantir el subministrament als hospitals i clíniques de Catalunya.