La companyia ‘Paranys’, de Sant Joan de Vilatorrada, guanyadora del Concurs de Teatre de Tàrrega

La gala d'entrega de premis va tenir lloc al Museu Trepat dissabte 6 de maig

‘Paranys’, de Sant Joan de Vilatorrada, guanyador de la 34a edició del Concurs de Teatre de Tàrrega

Lliurament del premi a la companyia Paranys ©AsmaaRBellahbib
photo_camera Lliurament del premi a la companyia Paranys ©AsmaaRBellahbib

Aquest passat dissabte, 6 de maig, es va dur a terme la gala d'entrega de premis del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Tàrrega, proclamant a la companyia ‘Paranys’ de Sant Joan de Vilatorrada guanyadora de la 34a edició del certamen, amb la seva obra ‘Cançó de les Mentides’.

El grup es va endur sis premis més: millor grup, millor direcció, millor actor de repartiment, millor actriu principal, premi de votació popular i segon premi al millor actor principal.

Lliurament del premi a la companyia Paranys ©AsmaaRBellahbib
Lliurament del premi a la companyia Paranys ©AsmaaRBellahbib

Montse Mas Camprubí, membre de la companyia ‘Paranys’ i encarregada de recollir els guardons, va dir que guanyar el Concurs de Teatre de Tàrrega és ‘un somni per a qualsevol grup amateur’, ja que els hi permetrà actuar a la pròxima edició de FiraTàrrega.

Joan Ribó, president del Grup de Teatre BAT, va explicar que enguany han canviat l'espai on es duu a terme la gala d'entrega de premis al Museu Trepat. ‘És un lloc molt acollidor i, segurament, no serà l'últim any que la celebrarem aquí’, va afegir.

Per la seva part, l'alcaldessa, Alba Pijuan Vallverdú, va remarcar que aquest certamen s'ha convertit en ‘una de les cites obligades de l'agenda cultural de l'any, dins de l'àmbit del teatre’.

La Joventut de la Faràndula de Sabadell amb l'obra ‘Diner (molt) negre’, va ser guardonat amb el segon premi a millor grup i la Lira Vendrellenca del Vendrell amb l'obra ‘Càsting’, el tercer.

El concurs, organitzat pel Grup de Teatre BAT, enguany va abaixar el teló amb un balanç molt positiu, ha comptat amb més de 1.400 espectadors, uns 240 per funció.