Plantada d’arbres a la canera comarcal de Tàrrega

El Consell Comarcal de l'Urgell ha plantat 15 freixes a les instal·lacions de la canera comarcal.

L’ens comarcal ha dut a terme una nova acció a la canera comarcal amb la plantada de quinze fraxinus angustifolia que han de proporcionar ombra als seus residents. Les instal·lacions tenien un dèficit important en ombratge, molt necessari en època estiuenca, que ara quedarà resolt amb aquesta actuació.

El Consell Comarcal vetlla pel benestar dels animals de la canera i en aquest sentit aquesta actuació s’afegeix a la recentment duta a terme per Nadal amb la instal·lació de l’arbre nadalenc al passadís de l’ens comarcal.  Les imatges dels gossos que el guarnien van contribuir a sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta problemàtica i moltes persones es van acostar a la canera per interessar-se pels animals que hi viuen.

Aquestes actuacions tenen per objectiu millorar l’estada dels animals a la canera mentre no troben una família que els adopti i alhora promoure aquesta adopció com la millor opció si es desitja incorporar una mascota a la família.  A més, aquestes instal·lacions, construïdes sobre l’antic abocador de runes,  són objecte d’un procés de regeneració després de la seva clausura amb la recuperació del seu ús social amb la canera i la progressiva adequació i reforestació.