Plataforma Som Rotondes C-53: "sol·licitem a la Generalitat de Catalunya que de forma urgent es prengui una decisió i s'executi per millorar la seguretat viària d'aquest tram"

Redacció | Foto: Som Rotondes C53

La Plataforma Som Rotondes C53 ha convocat una concentració aquest diumenge dia 19 de març al de 16 h a 18 h al fatídic punt del Rellevo de Castellserà, arran de l'accident que va succeir el passat 10 de març on van perdre la vida 3 tres persones, una de les quals era veí de Castellserà.

La població del territori s’ha mobilitzat per posar de manifest novament una demanda que fa anys que se sol·licita: la construcció de rotondes i l’adequada senyalització per tal de minimitzar el risc en aquests punts crítics de la carretera C-53. Sobretot els encreuaments entre els municipis de Castellserà i Ivars d’Urgell (el Rellevo), l’encreuament de Penelles i Linyola i l'encreuament de Bellmunt.

La plataforma ha preparat un manifest, que es llegirà el dia de la concentració on posa en manifest que “sol·licitem a la Generalitat de Catalunya, administració responsable d’aquesta via, que de forma urgent es prengui una decisió i s’executi per tal de millorar la seguretat viària d'aquest tram”.

Aquest dimarts, durant una assemblea popular, la població del municipi de Castellserà va decidir que no s’aturaran aquestes mobilitzacions fins que no hi hagi un compromís en ferm. “No podem suportar més pèrdues, no callarem i no pararem fins que no es facin les rotondes. Les morts que s’han produït en aquests encreuaments al llarg dels anys no són números sinó persones: amistats, família, veïnes i veïns. Se'ns ha acabat la paciència i no podem esperar a la següent pèrdua per posar-hi remei”, afegien des de la plataforma.