La Policia Local de Tàrrega estrena el seu primer vehicle logotipat segons els nous estàndards europeus

El cotxe, un híbrid endollable, llueix la imatge que homogeneïtza els vehicles d'emergència per fer-los més visibles

Nou vehicle adquirit per la Policia Local de Tàrrega
photo_camera Nou vehicle adquirit per la Policia Local de Tàrrega. Foto: Ajuntament de Tàrrega

La Policia Local de Tàrrega ha estrenat un nou vehicle. Es tracta d’un híbrid endollable que esdevé el primer cotxe de la Policia Local de Tàrrega logotipat segons els nous estàndards europeus. Per tant, ha incorporat al disseny el color groc, que dona més visibilitat en cas d’intervencions en carreteres o llocs foscos. Aquests nous distintius tenen l'objectiu d'homogeneïtzar la imatge dels vehicles d'emergència per fer-los més visibles i garantir una major seguretat tant pels agents com pels vianants.

El nou vehicle policial, que substitueix un dels cotxes existents al parc mòbil, s’ha adaptat per fer les tasques de patrullatge i va equipat amb les eines necessàries per facilitar la feina dels agents. L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i la regidora de Governació, Núria Robert, han afirmat que “amb aquesta acció iniciem la renovació del parc de vehicles de la Policia Local per tal que disposi de les millors eines per continuar fent la seva feina de forma eficient”. La flota de la Policia Local de Tàrrega és formada per 3 cotxes (un dels quals és de paisà i no duu distintius), 2 motocicletes, 1 grua i 1 vehicle per a manteniment de la senyalització a la via pública.

D’altra banda, s’ha de recordar que l’Ajuntament de Tàrrega ha convocat recentment el procés selectiu per cobrir tres places d’agent de la Policia Local en règim de funcionari de carrera. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 19 d’abril. Amb les tres incorporacions, Tàrrega podrà mantenir els actuals efectius del cos davant la jubilació prevista d’un agent i de dues altres vacants d’agents que es traslladaran a altres municipis. La capital de l’Urgell continuarà garantint així la presència policial al carrer durant les 24 hores del dia, amb patrulles de vigilància de dia i de nit. La plantilla de la Policia Local de Tàrrega, integrada actualment per 16 efectius, compta amb un subinspector, dos caporals i 13 agents. Val a dir que també és prevista una promoció interna per nomenar un tercer caporal.