Una jornada de maridatge de música, lleure i la floració dels arbres a l'Urgell

La iniciativa Tastasons, vermut & floració, que impulsa l’Ajuntament de Preixana, la fira De Prop i Paupaterres produccions, inclou en el programa l’actuació de Joan Masdéu, líder de la banda Whiskyn’s, que oferirà un concert acústic

El músic Joan Masdéu al Tastasons ©JoanMasdéu
photo_camera El músic Joan Masdéu al Tastasons ©JoanMasdéu

Preixana ha evolucionat el festival musical Tastasons, que organitzava al mes de juliol, a una jornada de lleure que combinarà música, gastronomia i experiència en l'entorn del paisatge dels conreus de l'Urgell amb la qual arrenca la primera edició de Tastasons, vermut&floració. Una convocatòria familiar i festiva que està prevista pel diumenge 3 de març.

Arbres florits en els conreus de l'Urgell ©JosepAPérez
Arbres florits en els conreus de l'Urgell ©JosepAPérez

La iniciativa Tastasons, vermut & floració, que impulsa l’Ajuntament de Preixana, la fira De Prop i Paupaterres produccions, inclou en el programa l’actuació de Joan Masdéu, líder de la banda Whiskyn’s, que oferirà un concert acústic.

El programa l'obrirà a les 10 del matí una caminada per la ruta de les pedreres per contemplar els camps florits de la zona de Preixana. La jornada seguirà a les 11 h amb espectacle-taller de circ en què el públic podrà aprendre i jugar amb malabars de la mà de Moi Jordana. També hi haurà Lo Cigronet amb pinta-cares, i altres activitats i tallers familiars com inflables, ametlles garapinyades, assecatge de flors, bombolles, xapes... A partir de les 12 del migdia, arribarà la música amb el grup Ensemble de vent metall de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega que amenitzarà el vermut juntament amb el concert que oferirà Joan Masdéu a 1/4 de 2 del migdia. 

El programa continuarà amb un vermut que amenitzarà el conjunt instrumental l’Ensemble de vent metall l’Escola Municipal de Música de Tàrrega. A les 13:15 h el concert de Joan Masdeu, serà la culminació del Tastasons, vermut & floració un matí ple d’activitats i bona música envoltats de les olors i els conreus tan nostrats.

Tastasons_vermut&floració
Tastasons_vermut&floració