Raül Arenas aconsegueix recaptar un total de 3.575 € en el seu 7è repte solidari

Els diners recaptats es destinaran a comprar una cadira adaptada a l'Aina, una noia que pateix la síndrome de Paddas
Raül Arenas arribant a Tàrrega després de finalitzar el seu 7è repte solidari. © Asmaa R. Bellahbib
photo_camera Raül Arenas arribant a Tàrrega després de finalitzar el seu 7è repte solidari. © Asmaa R. Bellahbib

L'atleta targarí, Raül Arenas, ha recaptat un total de 3.575 euros en el seu 7è repte esportiu i solidari Sempre Endavant. Aquesta vegada Arenas volia aconseguir una cadira adaptada per l'Aina, una noia de vuit anys que pateix la síndrome de Paddas, una discapacitat intel·lectual d'origen genètic poc freqüent caracteritzada per retard del desenvolupament. 

Aquesta vegada el repte ha consistit a recórrer un total de 300 km, des de l'Hotel Canfranc Estación fins a l'Hostal del Carme de Vilagrassa. Tot i les dificulta que Arenas va enfrontar, ha aconseguit finalitzar-lo amb 56 hores,“Realment no només són durs els mateixos reptes, l'entrenament també ho és. Hi havia dies que havia de despertar-me a la matinada per anar a córrer, altres que no dormia, realment és un procés molt dur. A més la meteorologia va fer de les seves i, va ploure durant els tres dies que va durar el repte”, ha explicat Arenas. Així i tot, l'atleta ha remarcat que “estic molt content, ja que amb els diners recaptats podem aconseguir la cadira per l'Aina”.

Per la seva part, Espe Priego Blanco, la mare de l'Aina, ha dit que se senten molt agraïts, “per nosaltres no hi ha suficients paraules de reconeixement pel Raül, direm mil gràcies i ens quedarem curts”. Priego també ha destacat que era la primera vegada que Arenas recorria un total de 300 km “encara recordo la primera nit que vam quedar per parlar-ne i ens va dir que faria als 300 km de Canfranc fins a Vilagrassa. Durant el repte ens vam endur l'Aina i vam anar a veure'l per animar-lo al quilòmetre 219, i vam poder veure la gran dificultat del repte”.

Raul Arenas també ha explicat que no sap si més endavant durà a terme més reptes, ja que “jo no busco ni planifico els reptes, es donen per si sols. Sí en un futur em creu-ho amb algú i tinc la sensació que puc ajudar-lo i que em necessita, segurament ho fare. El que si és cert és que no serà el mateix repte que he fet aquesta vegada, potser organitzaré una cursa, una caminada solidària…, això queda obert”.