La Residència Sant Antoni de Tàrrega adquirirà dues lliteres de dutxa

Ho farà gràcies a l'ajut de 5.000 euros de la Fundació la Caixa
Formalització de l'ajut a la Residència Sant Antoni de Tàrrega ©AjTarrega
photo_camera Formalització de l'ajut a la Residència Sant Antoni de Tàrrega ©AjTarrega

La Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni de Tàrrega ha rebut una ajuda de 5.000 euros de la Fundació la Caixa a través de CaixaBank per adquirir dues lliteres de dutxa, millorant així els serveis d'higiene per als residents. Aquesta nova adquisició s'instal·larà en cadascuna de les plantes, facilitant la tasca del personal auxiliar.

L'aportació econòmica forma part del conveni de col·laboració amb la fundació, que en els últims cinc anys ha destinat un total de 29.900 euros a la Residència Sant Antoni. Aquest finançament ha servit per adquirir mobiliari assistencial i material geriàtric, com ara llits articulats, millorant així la qualitat de vida dels residents.

L'alcaldessa de Tàrrega i presidenta de la Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni, Alba Pijuan, ha signat el conveni acompanyada del director del centre, Josep Lardíez. Ambdós han expressat el seu agraïment per l'ajuda rebuda i han destacat la importància de mantenir aquest suport per a continuar millorant el servei assistencial.

La Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni, una entitat sense ànim de lucre, compta amb el suport d'un patronat encapçalat per l'alcaldessa de Tàrrega i el rector de la Parròquia. Actualment, el centre acull 77 residents i 15 persones al Centre de Dia, que es veuran beneficiades d'aquesta millora, sumant-se als esforços realitzats en l'immoble en els últims anys.