Rosa Maria Perelló anuncia que presentarà la seva candidatura a liderar de nou el grup municipal per a les pròximes eleccions locals

Redacció | Foto: Asmaa R. Bellahbib

Junts per Tàrrega va presentar ahir, divendres 11 de novembre, al Teatre Ateneu les principals línies d’acció del projecte de ciutat que està confeccionant perquè la ciutat recuperi el “dinamisme, el lideratge i tingui un full de ruta clar i consensuat” amb les principals inquietuds de la ciutadania. 

En el marc d’aquesta conferència, Rosa Maria Perelló es va mostrar disposada a seguir liderant el projecte i va anunciar que presentarà a l’assemblea de Junts per Tàrrega la seva candidatura per tornar a encapçalar les llistes de les pròximes eleccions municipals.

A través de la conferència “Tàrrega: present i futur” es van explicar les tasques dutes a terme pel grup municipal al llarg d’aquests darrers quatre anys d’oposició al govern municipal tripartit format per ERC, CUP i PSC-PSOE. Segons els regidors de Junts, s’ha fet “una oposició responsable, defensant els nostres posicionaments i discrepant amb sòlids arguments”. En aquest sentit, s’ha donat suport i s’ha arribat a acords en aquells temes que afavorien el bon funcionament de la ciutat, però alhora s’ha estat atent i curós en auditar l’actual gestió municipal.

Segons l’equip de Junts per Tàrrega, la ciutat “necessita un projecte sòlid i definit i un full de ruta clar i compartit”. Per aquesta raó, la conferència també van voler detallar la proposta del pla municipal que s’està confeccionant pels anys vinents amb la mirada posada en una data amb un gran simbolisme: el 2034. En aquest any, Tàrrega celebrarà el 150è aniversari de l’atorgament del títol de “Ciutat”.

Aquest projecte de present i futur de la ciutat, en el qual treballa Junts per Tàrrega, estarà dividit en cinc apartats principals, dels quals penjarà tota l’acció política: gestió municipal; comerç, indústria i sector primari; pacificació, neteja i civisme; benestar social; i cultura, esport, educació i lleure.

Junts per Tàrrega també va exposar al llarg de la conferència que, per poder fixar “les línies mestres d’aquest treball de tant abast i magnitud, cal comptar amb la complicitat de la ciutadania”. Per aquesta raó, en l'acte “es va voler posar les bases d’un procés participatiu en què serà primordial escoltar les propostes de la ciutadania”. Justament, tots els assistents a la conferència, van poder parlar i conversar directament amb tots els membres del grup municipal a través d’un “piscolabis targarí” que va tenir lloc al vestíbul de l’Ateneu.

A més, per tots aquells que van preferir fer arribar els seus suggeriments de forma anònima, es va dipositar una urna on tothom va poder fer les seves recomanacions lliurement.