Rosa Maria Perelló reclama “recuperar les oportunitats que ha perdut Tàrrega amb el tripartit”

Junts per Catalunya aquest dilluns ha celebrat un acte de campanya a la Plaça Major de Tàrrega.

IMG_9331
photo_camera Moment de l'acte de campanya de Junts per Catalunya a Tàrrega. © Asmaa R. Bellahbib

Junts per Catalunya aquest dilluns ha celebrat un acte de campanya a Tàrrega on hi han participat el secretari general Jordi Turull; la candidata a Tàrrega, Rosa Maria Perelló; la consellera Violant Cervera; l’alcalde i candidat de Guissona, Jaume Ars; i el president de la vegueria de les Terres de Lleida i alcalde de Penelles, Eloi Bergós

El secretari general Jordi Turull ha reivindicat Junts com l’única alternativa al “desgavell del tripartit”. Turull ho ha dit en un acte de campanya a Tàrrega, on el 2019 va guanyar Rosa Maria Perelló i un pacte entre ERC, CUP i PSC va impedir l’alcaldia de Junts. En aquest sentit, ha reivindicat Perelló com l’alternativa a aquest tripartit i ha denunciat que “els tripartits hi són perquè a ells els pots més la visió de partit i la visió de poder, que la visió de país i de determinació. Això és el que està en joc aquest 28 de maig”.

Seguint amb aquesta línia, Turull ha defensat que Junts posa el municipi per davant del partit, a diferència d’altres formacions polítiques i una vegada més ha destacat que Junts no es resigna ni es rendeix: “hi ha formacions polítiques que opten per la renúncia, pel deixar-ho estar. Això al final porta a la rendició. A Junts no som d’aquests. Nosaltres no parem la mà. Mai ens hem renunciat, resignat, ni rendit. I aquesta és l’actitud que hem de portar als ajuntaments”. 

Turull també ha demanat omplir les urnes per enviar un missatge que el procés no s’ha acabat: “el 28 de maig hem d’omplir les urnes amb el vot de Junts per enviar un missatge als enterradors del procés i a les clavegueres de l’Estat, per deixar clar que els catalans no ens rendim, i que estem al costat del president Carles Puigdemont i dels exiliats”. 

La candidata i exalcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha definit el projecte de Junts a Tàrrega com “un projecte de futur” i ha defensat “recuperar la il·lusió per Tàrrega” per “recuperar les oportunitats que ha perdut el municipi aquests anys”. Perelló ha denunciat que “el cap de llista d’ERC va faltar a la paraula donada i va fer un tripartit” i que aquest “ha estat un govern sense projecte, sense una visió conjunta de ciutat”, que ha provocat “una inoperància i paralització” i que ha repercutit en la qualitat de la vida de les persones i el desenvolupament econòmic i social. 

'Tàrrega, ciutat per a les persones'

5 Propostes per recuperar la il·lusió

Rebaixa de l'IBI: Els ciutadans de Tàrrega paguen l'IBI més alt de la demarcació. Rebaixarem els impostos per fer més fàcil la vida de tots els ciutadans.

Transformació de l'antiga estació d'autobusos: La convertirem en un recinte firal al costat de la zona comercial del centre de la ciutat.

Creació marca Tàrrega: Impulsarem una ciutat moderna, capdavantera i de referència a l'Urgell i arreu del país.

Creació d'un Pla d'Acció Cultural: Potenciarem l'autoestima i la identitat de la ciutat.

Nou sistema de recollida de residus: Consensuarem amb la ciutadania un sistema més eficient de recollida, per millorar la quota de reciclagte.

Llista candidatura 2023

Junts per Tàrrega - Compromís Municipal (CM )

  1. Rosa Maria Perelló Escoda

2. Emili Gilabert Roca

3. Gisel Llobet Domingo

4. Martí Pijuan Riera

5. Marta Torre Bergadà

6. Anna Maria Farré Casaseca

7. Raul Arenas Isaac

8. Gabriel Lacambra Garcia

9. Jaume Vall Cort

10. Elisabeth Cunilleras Tiñena (Eli)

11. Carmen Mas Brianso (Carmina)

12. Josep Capitán Montenegro

13. Gabriel Balcells Xuriach

14. Dolors Castells Pons

15. Carles Segarra Alcubierre

16. Josepa Costa Solé (Pepita)

17. Carles Pascual Pascual

SUPLENTS

1. Raül Palacios Bover

2. Teresa Gracia Salgado

3. Antonio Reñe Valls