El Rosal de Tàrrega busca vendre 25.000 roses de galeta i xocolata per Sant Jordi

L'objectiu és reforçar aquesta campanya dins del calendari juntament amb la de Nadal

Imatge de la campanya Menja't la Rosa ©AssociacioAlba
photo_camera Imatge de la campanya Menja't la Rosa ©AssociacioAlba

L'obrador de galetes El Rosal de Tàrrega prepara la Diada de Sant Jordi amb l'objectiu de vendre 25.000 roses de galeta i xocolata assolint el seu rècord històric. Amb la finalitat de fer front a aquesta campanya, El Rosal ha incrementat el seu personal, passant de 8 a 16 treballadors, dels quals un 80% són persones amb discapacitat o en risc d'exclusió social.

La novetat serà una rosa de galeta i xocolata amb toppings de gerds, així com rosetes de xocolata negra, de maduixa i amb gerds. Sota el lema Menja't la rosa, El Rosal vol consolidar la campanya de Sant Jordi com una nova data en el seu calendari, juntament amb les festes nadalenques.

Les comandes d'empreses han incrementat fins al 60% del total, des de multinacionals fins a restauració que en regalarà durant la setmana

La coresponsable de l'obrador, Núria Cendoya, ha explicat que van ser els professionals de l'Associació Alba els que van escollir els gustos de les roses, resultant guanyadora la de gerds "perquè barreja el dolç de la galeta amb un punt àcid i fresc". Cendoya també ha destacat que estan elaborades "amb ingredients de proximitat".

El Rosal també distribueix a una àmplia xarxa de botigues a Catalunya, així com en la seva botiga online amb enviaments a domicili abans del 18 d'abril. Des de l'obrador també busquen incloure el producte en altres esdeveniments i celebracions.