S'anuncien el guanyador del concurs de cartells de la Festa Major de Bellpuig

Redacció | Foto: Wikimedia Commons/Ajuntament de Bellpuig

Els dies 8, 9, 10 i 11 de setembre tindrà lloc a Bellpuig la Festa Major, amb un programa festiu previst per aquest any que inclou actes i activitats ben diverses i on no faltaran concerts, activitats infantils, sardanes, esports... i també activitats que els últims anys no s’han pogut celebrar com ara la tradicional, com la Tracalada amb els correfocs, el sopar popular o el ball amb orquestres al pavelló.

Cada any, l’Ajuntament de Bellpuig convoca un Concurs de Cartells que premia diferents categories en funció de l’edat dels participants.

Aquest any, els guanyadors i guanyadores han estat:

CATEGORIA 1a. De 6 a 8 anys.

Títol: M’agraden els petards

Autor: SANÇA GUTIÉRREZ

CATEGORIA 2a. De 9 a 11 anys.

Títol: Si la teva vida és negra, posa color i t’ho passaràs millor

Autor: MARINA TORRA

CATEGORIA 3a. De 12 a 15 anys.

Títol: Dimonis

Autor: NATÀLIA MATEU ZVERARA

CATEGORIA 4a. A partir de 16 anys.

Títol: Revifa l’alegria

Autor: ALBERT BOTÉ DE LA CALLE

El disseny de la 4a categoria, de l’autor Albert Boté de la Calle, ha estat escollit per a ser la imatge aquest any de la Festa Major de Bellpuig.

El lliurament dels premis als guanyadors de les diferents categories es farà el mateix diumenge 11 de setembre a la 1 del migdia a la Casa de Cultura, on es podran veure exposats tots els cartells el mateix diumenge 11 de setembre en horari de 18:00 a 20:00 h i els dissabtes i diumenges també de 6 a 8 del vespre fins al 25 de setembre.