La segona Trobada de Talent, que tindrà lloc en el marc de la desena edició del Galacticat de Tàrrega, obre el període d’inscripcions, que finalitza el 15 de maig

L’organització del certamen ha arribat a un acord amb Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) per ser Esdeveniment Preseleccionador al PMP al Sitges Film Festival

2e2d560d-8d9d-d6bd-6003-aef227609a7b
photo_camera 2e2d560d-8d9d-d6bd-6003-aef227609a7b
El Galacticat, la Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent, que enguany celebra el seu desè aniversari, ha obert les admissions perquè totes aquelles productores emergents, guionistes i creadors de Lleida, Catalunya i de tot l'Estat espanyol puguin participar en la segona Trobada de Talent, el campus basat en un concurs de guions sobre projecte del Festival de Tàrrega.

El concurs acceptarà qualsevol projecte, de qualsevol gènere, enfocament i contingut amb l'objectiu d'impulsar els creadors i les productores emergents mitjançant la generació de noves xarxes de contacte amb diversos sectors de la indústria, així com la realització de classes magistrals per als guanyadors amb l'objectiu de formar-los i preparar-los per a les trobades que s'organitzaran durant l'esdeveniment. El període de recepció de projectes finalitza el 15 de maig i les bases per participar-hi es poden trobar a la pàgina web www.galacticat.cat.

L'esdeveniment inclourà diverses activitats d'indústria, com ara una trobada amb l'Aragón Film Commission i Aragón TV, en la qual aquestes entitats explicaran el seu model d'èxit de producció cinematogràfica i la seva política de compra de continguts, a totes les productores participants. En aquesta segona edició, totes les productores i distribuïdores participants de la primera edició repetiran, sumant-hi cinc de noves per arribar a un total de 13 empreses. Així, els 12 projectes que resultin seleccionats a les tres categories podran mantenir una reunió ‘One to One’ amb les següents productores: A Contracorriente, Alhena Producciones, Benecé, Blooper Producciones, Calabaza Films, Caviar Films, Cineworld, Cocofilms, El Cañonazo, Galápagos, Gold Tower, Oberon Media y The Other Side.

En aquesta edició, Galacticat ha arribat a un acord amb Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC), per a ser Esdeveniment Preseleccionador al PMP, que es durà a terme al Sitges Film Festival, 55 Festival internacional de cinema fantàstic de Catalunya, entre el 5 i el 15 d'octubre.

D'aquesta manera, els tres projectes que aconsegueixin alçar-se amb la Menció Especial, una per categoria, passaran a formar part de la preselecció per al PMP, amb el segell Galacticat i mínim un dels tres, participarà al Producers Meet Producers 2023.

A més, tots els projectes seleccionats rebran una pertinença a la plataforma IPTCH.TV que els permetrà internacionalitzar el seu projecte al mercat americà.  La plataforma treballa amb companyies com Discovery Studios, Discovery Network, Sony Pictures Entertainment Television, CBS, GSN, New Line Cinema, Warner Brothers, Echo Lake Entertainment, entre moltes d'altres i es presenta sota aquest lema: "Esteu buscant una manera de presentar la vostra idea per a un programa de televisió o una pel·lícula? iPITCH.TV ofereix una plataforma de nova generació per als creadors de projectes originals per a televisió, pel·lícules i mitjans digitals per connectar directament amb productors de Hollywood i executius d'estudis i ofereix als creadors professionals de la indústria, consells sobre com presentar un projecte. Presenta la teva idea per a una pel·lícula, un guió, un programa de televisió, un curtmetratge, un projecte de nous mitjans i molt més".

comentaris