L'Ajuntament de Bellpuig obra el termini per a presentar les obres al Premi de Belles Arts Sant Jordi 

Redacció | Foto: Ajuntament de Bellpuig

Fins al dia 12 d’aquest mes de febrer, els artistes que ho vulguin poden fer arribar les seves obres per participar en el Premi de Belles Arts Sant Jordi que aquest any està dedicat a l’Art Tridimensional i que cada any convoca la Fundació Perelló amb el patrocini de la Diputació de Lleida i la col·laboració del Consell Comarcal, l’Ajuntament de Bellpuig i l’Ajuntament de Torrefarrera. 

El premi, atorga un primer guardó de 6.000 €, una escultura de bronze del Sr. Perelló i un certificat acreditatiu, un segon premi de 2.500 € que patrocina l’Ajuntament de Torrefarrera a més de 5 mencions honorífiques.

Per participar cal enviar per mail ([email protected]) una imatge de l’obra en format JPG amb alta resolució i a part un document amb la fitxa completa de l’obra, el format i la tècnica, junt amb un breu currículum i les dades personals. 

Entre totes les obres rebudes el jurat farà una selecció de 25 obres que optaran al premi, formaran part del catàleg que s’edita per l’ocasió i de les exposicions itinerants entre Bellpuig, Torrefarrera i Lleida.