Tàrrega acull la festa itinerant del cinema infantil en català

Foto: Festa del cinema infantil en català

La festa del cinema infantil en català torna a Tàrrega. Aquesta proposta cultural porta als cinemes catalans de tot el territori una nova manera de gaudir del cinema amb els nens i nenes, en la que les pel·lícules traspassen la pantalla per omplir de fantasia la sala de projecció del Cine Majèstic. És una activitat recomanada a partir dels 3 anys.

El dia 7 de novembre tindrà lloc un espectacle multidisciplinari que dona com a resultat una experiència enriquidor, i que ens convida a reflexionar sobre la vida des dels feminismes i l’ecologia.

La llum protagonitza aquesta 5a edició, obrint una nova dimensió a l’esdeveniment. Apareixen a la sala llanternes màgiques de colors que prenen vida per comunicar-se entre elles en un vals fantasiós i juganer. Els animalons que acaben de néixer tenen moltes ganes de descobrir el món i viatjaran fins al pati de butaques perquè els nens els puguin conèixer de ben a prop. La banda Xip Xap acompanyarà al públic amb música i històries.

 Les tres pel·lícules que es projectaran són Petzi a l’illa papissota, de Michael Bohnenstingl, Johannes Weiland i Paul Cichon (Alemanya i Regne Unit, 2017); No-No de viatge al món en miniatura, Mathieu Auvray i Wassim Boutaleb Joutei (França, 2019)i Bon dia, món!, Anne-Lise Koehler i Éric Serre (França, 2019).

Les entrades d'aquest esdeveniment són gestionades per la sala de cinema, i es recomana que, sempre que sigui possible, es comprin les entrades amb antelació.