Tàrrega celebrarà el tradicional concert de Santa Cecília a benefici de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer

Redacció | Foto: Ajuntament de Tàrrega

Cinc formacions locals protagonitzaran aquesta trobada intergeneracional de músics i cantaires al Teatre Ateneu sota la coordinació de la Regidoria de Cultura · L’agenda musical de diumenge es completarà a la tarda amb l’actuació del Cor de Noies de l’Orfeó Català a l’Església Parroquial dins el cicle Orgues de Ponent i del Pirineu

Tàrrega celebrarà aquest diumenge 20 de novembre el seu tradicional concert en honor a Santa Cecília amb la participació d'entitats musicals de la ciutat. Com ja és costum, l'acte tindrà caràcter benèfic i la recaptació es destinarà enguany a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Tàrrega i Comarca – Centre Especialitzat en Demències. L’entitat impulsa la construcció d’un nou centre de dia per atendre persones amb malalties neuro-degeneratives en un terreny cedit per l’Ajuntament vora el Càmping Municipal, tal com ja es va informar. La cita solidària tindrà lloc al Teatre Ateneu a partir de les 12 del migdia.

Organitzat per la Regidoria de Cultura, el concert aplegarà cantaires i músics de totes les edats oferint al públic un variat repertori de partitures clàssiques, tradicionals i contemporànies. Aquest 2022 s’hi congregaran cinc agrupacions corals i instrumentals de la ciutat: Coral Infantil Mestre Güell, l’Orquestra de Vent de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega, la Coral Ramon Carnicer, la Cobla Tàrrega i l’Orfeó Nova Tàrrega. El preu de l'entrada és de 2 euros. Des del consistori s’agraeix una vegada més la implicació del teixit associatiu a l’hora de mobilitzar-se per una bona causa.

Nova cita del 24è Festival Orgues de Ponent i del Pirineu a Tàrrega

La capital de l’Urgell arrodonirà la jornada del diumenge 20 de novembre dedicada a Santa Cecília amb una nova proposta del 24è Festival de Música de Tardor – Orgues de Ponent i del Pirineu, organitzat pels Amics de l’Orgue de les Comarques de Lleida. El cicle posa en valor els orgues històrics presents en edificis emblemàtics de les terres de Ponent i manté Tàrrega com un dels punts de trobada de la programació. El concert anirà a càrrec del Cor de Noies de l'Orfeó Català dirigit per Buia Reixach i amb Mercè Sanchís a l’orgue. Una cita indispensable per als amants de la polifonia que tindrà lloc a les 6 de la tarda, a l’Església Parroquial de Santa Maria de l’Alba, amb entrada gratuïta. L’activitat s’emmarca alhora enguany dins el Cicle Coral de Tardor impulsat per l’Orfeó Nova Tàrrega i compta a més amb suport de la Regidoria de Cultura i la Parròquia de Tàrrega.