Tàrrega clou el retorn del cicle de Cinema a la Fresca al centre de la ciutat amb quatre sessions i 1.200 espectadors

Redacció | Foto: Ajuntament de Tàrrega

Ahir dimecres a la nit va finalitzar l’edició 2022 del cicle de Cinema a la Fresca programat per la Regidoria de Cultura de Tàrrega, que ha comptat amb l’assistència d’un total de 1.200 espectadors durant les quatre sessions que s’han realitzat entre el 13 de juliol i el 3 d’agost. Després de dos anys, marcats per la pandèmia de la Covid-19, enguany les projeccions cinematogràfiques d’estiu han retornat al seu escenari habitual al centre de la ciutat: la plaça de les Nacions sense Estat.

Les produccions audiovisuals catalanes han estat les protagonistes del cicle, que va arrencar el 13 de juliol amb la cinta Sis dies corrents, dirigida per Neus Ballús i guardonada amb el Gaudí a la millor pel·lícula i la millor direcció. El cicle va prosseguir el 20 de juliol amb la projecció d’Escape Room, una comèdia protagonitzada per Joel Joan.

El retrat de la pagesia de Lleida que fa Carla Simón a Alcarràs, cinta guardonada amb l’Os d’Or al Festival de Berlín, es va poder veure el 27 de juliol, que justament va ser la sessió que més públic va aplegar amb mig miler de persones.

Finalment, la cinta d’animació Mironins, millor pel·lícula d’animació, va cloure el cicle ahir 3 d’agost.