Tàrrega continua la renovació de paviment de les piscines municipals

En la segona fase dels treballs també s'ha instal·lat una membrana impermeabilitzant per millorar el drenatge
Obres a les piscines d'estiu de Tàrrega ©AjuntamentdeTàrrega
photo_camera Obres a les piscines d'estiu de Tàrrega ©AjuntamentdeTàrrega

Tàrrega continua apostant per la millora de les seves instal·lacions esportives amb la renovació a les piscines municipals d'estiu, ubicades al Parc Esportiu. Aquests treballs suposen la segona fase de renovació del paviment de les platges.

Amb un pressupost de 60.962 euros, els treballs inclouen la retirada de les lloses deteriorades, el sanejament de la base i la substitució del ferm per un nou enrajolat de gres antilliscant.

Les obres basteixen una àrea total de 557 metres quadrats

A més, s'instal·larà una membrana impermeabilitzant per millorar el drenatge i es realitzarà una implantació de gespa al perímetre del nou enrajolat.

Els treballs els està duent a terme l'empresa Natur Grup Immshop SL amb un termini previst de dos mesos per tal que les piscines estiguin a punt per reobrir al públic el mes de juny.

Des de la seva construcció l'any 2006, les piscines municipals d'estiu de Tàrrega han estat sotmeses a diverses tasques de manteniment, incloent-hi la substitució periòdica de rajoles. L'any passat ja es va dur a terme una primera fase de renovació del paviment, acompanyada de la instal·lació de noves dutxes, amb una inversió de 48.300 euros.