Tàrrega dona peu a Nadal amb un brillant espectacle de CRUMA per encendre l'enllumenat

Redacció | Foto: Gemma Martínez Moix

Tàrrega ja ha posat el compte enrere per a les festes de Nadal. Dissabte 3 de desembre la capital de l’Urgell va encendre l’enllumenat nadalenc amb un espectacle exclusiu de la mà de CRUMA, escola de teatre creada a la capital de l'Urgell i gestionada per la companyia de teatre Emília Gargot. Foment Tàrrega, associació de comerços i serveis, organitza l’activitat amb suport de les Regidories de Promoció Econòmica i Serveis Municipals.

En aquesta ocasió CRUMA va presentar un muntatge que recrea un món on conviuen totes les possibles llums que ens envolten. Un poètic espectacle farcit d’imatges que posen en valor la llum, com es genera i com en fem ús “des d'un vessant abstracte i visualment impactant”. Va estar el quart cop que la capital de l’Urgell gaudeix d’un lluït inici de la campanya comercial de Nadal.

Després de l’espectacle, la benvinguda oficial a les festes va culminar amb l’encesa de totes les lluminàries de Nadal al nucli urbà, de tecnologia LED de baix consum. Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Tàrrega assumirà de forma íntegra el cost del lloguer i instal·lació dels llums així com del corresponent consum energètic. Amb aquesta mesura, es vol contribuir des del consistori a enfortir l’activitat comercial en dates tan assenyalades.

Foment Tàrrega i la Regidoria de Promoció Econòmica van renovar i enfortit la seva aliança per tal d’incentivar les compres de proximitat i dinamitzar els carrers comercials de la ciutat durant aquestes dates. Així, van elaborar conjuntament una campanya que inclou una dotzena d’activitats. Sota el lema ‘Fem que bategui Nadal. Tàrrega enamora’.