Tàrrega encetarà la temporada de piscines d'estiu el 14 de juny

Les piscines dels nuclis d'Altet i Claravalls ho faran el dissabte 15 de juny
Les piscines d'estiu de Tàrrega amb una de les platges renovades ©AjTàrrega
photo_camera Les piscines d'estiu de Tàrrega amb una de les platges renovades ©AjTàrrega

Tàrrega obrirà la temporada de les piscines municipals d’estiu el divendres 14 de juny. Aquest dijous s’han posat a la venda els abonaments per via telemàtica a través del web www.tarrega.cat/piscines. També es podran adquirir entrades i abonaments de forma presencial a la recepció del Complex Piscines Tàrrega (piscina coberta) una vegada s’iniciï la temporada de bany.

Els preus d’entrades i abonaments es mantenen igual que l'any passat. L’abonament individual per adults costa 75 euros, l’infantil 55 euros, per a persones majors de 65 anys 45 euros, i el familiar 145 euros. També hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament de 25 banys per 60 euros i un de 40 banys per 100 euros. Pel que fa a les entrades individuals, els preus són 3 euros per als infants, 4 euros per als adults i 2 euros per a majors de 65 anys. L’accés és lliure per als infants menors de 3 anys.

Les persones amb discapacitat poden gaudir d'entrades a 1 euro i abonaments a 30 euros

La capital de l’Urgell ha finalitzat els treballs per deixar a punt les instal·lacions, incloent noves millores a les platges amb una superfície de 557 metres quadrats. Amb una inversió de 60.962 euros, s’han substituït les lloses malmeses del ferm per un nou enrajolat de gres antilliscant i s’han renovat les dutxes exteriors. A més, s’ha instal·lat una membrana impermeabilitzant per assegurar un drenatge eficient i s’ha plantat gespa al perímetre del nou paviment.

Les piscines d’estiu, gestionades per la Regidoria d’Esports, romandran obertes de dilluns a diumenge, de 2/4 d'11 del matí a les 8 del vespre, fins al 8 de setembre. L’equipament, de 7.900 metres quadrats, ofereix una làmina d’aigua de 1.280 metres quadrats a més de solari, dutxes, vestidors, guixetes i lloguer de gandules i cadires de platja.

Les piscines municipals d’Altet i Claravalls obriran el dissabte 15 de juny. Per segon any consecutiu, el servei s’integra dins el carnet comarcal que permet l’accés a 17 piscines de l'Urgell. El cost és de 42 euros amb descomptes per a famílies nombroses i monoparentals (30 euros) i per a majors de 65 anys i persones amb diversitat funcional (25 euros). Per als infants menors de 3 anys és gratuït.