Tàrrega honora un total de 25 persones i entitats en la 17a edició de la Nit del l’Esport

L'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú lloa la gran tasca feta per entitats i clubs per transmetre els valors de l'esport als infants targarins
IMG_1028
photo_camera Fotografia de grup de tots els premiats en la 17a Nit de l'Esport Targarí. © Asmaa R. Bellahbib
Tàrrega celebrà aquest passat dissabte 8 de juliol la 17a edició de la Nit de l'Esport Targarí. El Teatre Ateneu de la capital de l'Urgell va acollir l'acte amb què s'han reconegut els mèrits esportius a títol individual i per equips de la temporada 2022 – 2023. Organitzada per la Regidoria d'Esports, la gala, presidida per l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i el regidor d'Esports, Silveri Caro, va aplegar unes 300 persones. Seguint la fórmula d'anys anteriors, cada club i entitat va decidir els premiats d'entre els seus jugadors, equips, entrenadors, directius i col·laboradors. En paral·lel, com en l'anterior edició de la festa, la Regidoria d'Esports també va concedir tres accèssits especials a esportistes que no militen en clubs de Tàrrega, però que destaquen pel seu palmarès o que foren cabdals per fundar algunes de les entitats esportives de la capital urgellenca.

Així, es van lliurar en total 25 guardons (junt amb una norantena d'obsequis a cadascun dels integrants dels equips reconeguts) i hi foren representats fins a 13 esports en diferents modalitats. L'alcaldessa, Alba Pijuan Vallverdú, va destacar que “en aquesta gran festa de l'esport no tan sols reconeixem esportistes sinó també persones que no ho són, però que són cabdals pels nostres clubs”. De la mateixa manera, Pijuan va lloar “la gran tasca realitzada per clubs i entitats per transmetre els valors de l'esport, constància, esforç o treball en equip, als nostres infants”. Per la seva part, el regidor d'Esports, Silveri Caro, va agrair a clubs, esportistes i les seves famílies la seva implicació amb l'esport local “que porta el nom de la ciutat de Tàrrega arreu”.