Tàrrega inicia amb èxit el primer taller de masoveria urbana

Iniciativa de la Regidoria de Joventut per oferir nocions bàsiques de fusteria, paleteria, electricitat, jardineria o seguretat a la llar

Assistents a la primera sessió del taller de masoveria urbana
photo_camera Assistents a la primera sessió del taller de masoveria urbana. Foto: Ajuntament de Tàrrega

La primera edició del taller de masoveria urbana que organitza la Regidoria de Joventut de Tàrrega ha començat fent el ple, amb totes les places cobertes i llista d’espera. El passat dissabte 1 d’abril va tenir lloc la primera sessió de l’activitat, adreçada al públic jove major de 18 anys. Aquesta iniciativa vol oferir nocions bàsiques de paleteria, electricitat, jardineria, fusteria o seguretat a la llar… per tal de donar eines a les persones assistents per realitzar el manteniment bàsic de la llar.

El regidor de Joventut, Xavier Rossell-Aparicio, ha afirmat que “estem gratament sorpresos per la bona resposta que ha tingut el taller, ja que tenim una llarga llista d’espera. Tant és així que no descartem oferir-ne una segona edició per satisfer la demanda”. 

En total, s’oferiran vuit sessions els dies 1 i 15 d’abril, 6, 20 i 27 de maig i 3, 10 i 17 de juny, de 10 del matí a 1 del migdia a l’Oficina Jove (C/ la Solana, 6 de Tàrrega). Per a més informació poden contactar amb la Regidoria de Joventut enviant un correu electrònic a [email protected] o trucant al 638 212 683.