Tàrrega instal·la nous punts de recàrrega per vehicles elèctrics

La nova zona al pàrquing municipal de l'avinguda de Catalunya se suma a altres ja existents en diferents aparcaments al centre de la capital de l'Urgell
Els nous punts de càrrega al pàrquing de l'avinguda de Catalunya de Tàrrega  ©AjuntamentdeTàrrega
photo_camera Els nous punts de càrrega al pàrquing de l'avinguda de Catalunya de Tàrrega ©AjuntamentdeTàrrega

Tàrrega continua avançant cap a una mobilitat més sostenible amb la recent instal·lació de tres nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al pàrquing municipal de l'avinguda de Catalunya.

L'empresa Endesa ha dut a terme la implementació que permetrà donar servei simultani a sis vehicles elèctrics, reforçant així la disponibilitat de punts de recàrrega al centre de la capital de l'Urgell.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins d'un conveni signat fa dos anys entre l'Ajuntament i Endesa, que ja ha permès la instal·lació de punts de recàrrega en diverses zones estratègiques de la ciutat. A més del pàrquing de l'avinguda de Catalunya, els usuaris també poden carregar el seu vehicle a l'àrea gratuïta d'estacionament a l'avinguda de l'Onze de Setembre, l'avinguda de Barcelona i l'aparcament de l'Espai Fassina.

A més dels punts públics, Tàrrega també compta amb zones de recàrrega en supermercats i estacions de servei

La regidora de Governació i Promoció Econòmica, Núria Robert, ha assenyalat que aquestes actuacions es fan "en favor d’una mobilitat més sostenible i per incentivar l’ús del vehicle elèctric".