Tàrrega omple de rosers el Parc de Sant Eloi per la Festa de l’Arbre

La celebració ha inclòs una visita guiada a la nova barana instal·lada al voltant de la Creu dels Escolapis

IMG-8146
photo_camera Alcaldessa de Tàrrega i president dels Amics de l'Arbre plantant un roser. © Asmaa R. Bellahbib

Diumenge 23 d’abril, Tàrrega va celebrar, coincidint amb la diada de Sant Jordi, la tradicional Festa de l’Arbre al Parc de Sant Eloi. Es tracta d’una trobada convocada per l’Associació dels Amics de l’Arbre des de l’any 1913 en què es convida la ciutadania a gaudir de la riquesa natural d’aquest gran espai verd municipal en els primers compassos de la primavera. A l’edició d’enguany l’entitat gestora del parc va convidar la ciutadania a plantar rosers al passeig de la Font del Congrés. Aproximadament unes 120 persones van contribuir a plantar una seixantena d’exemplars d’aquesta planta amb flor per embellir l’espai.

L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i el president de l’Associació dels Amics de l’Arbre, Jaume Aligué; a més d’altres edils del consistoritambé van participar en la plantada. Per la seva part, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú va posar en relleu una vegada més la tasca dels Amics de l’Arbre com a masovers del Parc de Sant Eloi i va agrair l’elevada participació de la ciutadania “per guarnir una de les principals portes d’entrada al parc amb rosers tot coincidint amb la festa de Sant Jordi”.

En el mateix sentit el president dels Amics de l’Arbre, Jaume Aligué, va oferir als visitants una visita guiada per l’entorn de la creu dels Escolapis, indret on recentment s’hi ha instal·lat una barana de forja, obra del mestre de la forja Josep Castellana.

IMG-8161
Moment de la visita guiada per l’entorn de la creu dels Escolapis. © Asmaa R. Bellahbib