Tàrrega recapta un total de 7418,72 € a favor de La Marató de TV3

Redacció | Foto: Anna Berga (ACN)

Les comarques Lleida s'han bolcat un any més amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, organitzant centenars d'activitats per recaptar diners per la iniciativa que enguany està dedicada a la salut cardiovascular. El gruix dels actes es concentren al llarg d'aquest cap de setmana tot i que n'hi ha que ja s'han fet en les darreres setmanes i d'altres que s'allargaran tot el mes. Un exemple és a Tàrrega, on diumenge, 18 de desembre, la trentena d'activitats que agrupa AgEnTa, l'Agrupació d'Entitats de Tàrrega, han dut a terme una matinal solidària que ha omplert la plaça de les Nacions Sense Estat. Entre les activitats, s'ha fet una caminada per Tàrrega, xocolatada, vermut, sorteigs i una macrogimcana que ha aplegat més de 200 infants i joves.

La capital de l'Urgell va recaptar a treves de les activitats organitzades en favor de La Marató de TV3 un total de 7418,72 €.

El president d'AgEnTa, Joan Amezaga, ha destacat la importància de col·laborar amb la Marató perquè “els científics puguin continuar els seus estudis”, i ha celebrat que el bon temps que ha fet durant la jornada ha ajudat a omplir més de gent la plaça de les Nacions Sense Estat.

De fet, un dels motius pels quals aquesta agrupació va néixer va ser per organitzar activitats conjuntes a favor de la Marató.

De fet, durant l'any la trentena d'entitats agrupades s'ajunten per organitzar actes per la Marató, el Correllengua i Sant Joan. “Aquesta col·laboració i interrelació de diferents maneres de pensar i edats per nosaltres és molt important”, explica una de les membres de la comissió d'AgEnTa, Mariona Solé, que afegeix que el programa d'aquest diumenge “uneix” les entitats del municipi a favor d'un acte solidari.