Tàrrega recupera la Mostra d’Entitats el diumenge 26 de febrer

Redacció | Foto: Ajuntament de Tàrrega

Torna al calendari la Mostra d’Entitats de Tàrrega. Les regidories de Ciutadania i Participació recuperen enguany aquest esdeveniment unint esforços amb AgEnTa (Agrupació d’Entitats Targarines), la qual commemora el desè aniversari de la seva fundació. Així, el teixit associatiu del municipi disposarà altre cop d’aquest gran aparador per divulgar les seves activitats, projectes i iniciatives. La convocatòria tindrà lloc aquest diumenge 26 febrer, de les 11 h del matí a les 2 h de la tarda, a l’Espai MerCAT i la plaça de les Nacions sense Estat, en ple centre de la ciutat. Fins ara han confirmat la seva participació un total de 24 col·lectius dels àmbits cultural, social, esportiu i mediambiental.

Tàrrega ja va celebrar amb èxit una primera Mostra d’Entitats l’any 2008 al Parc de Sant Eloi, a la qual van seguir unes altres tres edicions consecutives a la plaça de les Nacions sense Estat fins a l’any 2011. “Ara que hem superat la pandèmia, és un bon moment per reprendre aquesta trobada on els col·lectius targarins podran exhibir les seves potencialitats al conjunt de la ciutadania”, afirmen des de l’organització. Així, a més d’estands i parades, també s’oferirà un ampli ventall d’activitats participatives com tallers, conferències, degustacions gastronòmiques, projeccions audiovisuals i exhibicions de cultura popular. A més, com a colofó de la matinal festiva, s’oferirà un vermut musical a partir de la 1 del migdia a càrrec d’Els Xicots de l’Esplai.

La Mostra d’Entitats de Tàrrega és una iniciativa transversal que aplega recursos de diferents àrees del consistori al costat d’AgEnTa. A la imatge adjunta, mostren el cartell de la proposta l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú; el regidor de Ciutadania, Xavier Rossell-Aparicio; el regidor de Participació, Carlos Vílchez; el president d’AgEnTa, Joan Amézaga; i les tècniques de Joventut, Participació i Ciutadania.