Tàrrega reorganitza els contenidors de rebuig i orgànica

Els contenidors que estan sols s'agruparan en illes de recollida de les cinc fraccions amb l'objectiu de facilitar als ciutadans la recollida selectiva i com a mesura prèvia a la implementació del porta a porta
Alguns dels nous contenidors instal·lats al centre de Tàrrega ∑CCUrgell
photo_camera Alguns dels nous contenidors instal·lats al centre de Tàrrega ©CCUrgell

El Consell Comarcal de l’Urgell i l’Ajuntament de Tàrrega, a través d'Urgell Net, SA i la Regidoria de Medi Ambient, han anunciat una reubicació dels punts de recollida de residus a la capital de l'Urgell. L'objectiu és concentrar-ne la gestió i facilitar als ciutadans el seu correcte abocament.

Durant aquesta setmana, es procedirà a la substitució dels contenidors de rebuig i orgànica solitaris per unir-los a illes de recollida de cinc fraccions. Aquest canvi es durà a terme a les zones nord, ponent i centre i s'instal·laran cartells informatius per indicar les noves ubicacions.

La recollida porta a porta de resta i orgànica continua prevista pel darrer trimestre del 2024

En la mateixa actuació, es retiraran alguns contenidors malmesos de cartró i envasos per instal·lar-ne de nous, fets de polietilè, que facilitin la recollida selectiva de cara a la implantació del porta a porta en les altres fraccions.

D'altra banda, després de l'èxit de la recollida porta a porta al polígon Riambau, que ha rebut bons comentaris per part dels empresaris i ha demostrat una separació en origen efectiva, s'està preparant la seva extensió als polígons de Llevant i Canaleta a partir del 15 de març.