Tornabous cedeix l’ús del consultori del Tarròs a l'associació InÀfora

Text: Redacció / Foto: Laia Pedrós

L'Ajuntament de Tornabous ha signat un conveni de col·laboració amb l'associació sense ànim de lucre InÀfora, que va néixer a la Fuliola l'any 2005 amb l'objectiu de donar suport a les persones d'origen africà que viuen a la plana d'Urgell i que es troben en situació de desprotecció, fixant els seus esforços en atendre les seves necessitats d'àmbit alimentari, social, sanitari, educatiu i jurídic.

L'Ajuntament aposta per un model de comunitat oberta i integradora i per això cedeix l'ús del consultori mèdic del Tarròs, de titularitat municipal i actualment en desús, per acollir un punt de repartiment de roba i aliments i esdevenir un espai per a realitzar-hi accions formatives d'alfabetització de l'entitat.

Aquest dissabte 10 d'octubre, a les 10 del matí, a la plaça de les Escoles del Tarròs, tindrà lloc la presentació - col·loqui del conveni de col·laboració. Hi intervindrà Xavier Gil, metge i president de l'entitat, i David Vilaró, alcalde de Tornabous, que explicarà les condicions del conveni. Així mateix, algunes de les persones usuàries del servei també compartiran les seves vivències en primera persona.