Presó sense fiança per al jove de 22 anys detingut per agressió sexual a una nena de 12 a Bellpuig

Pla de detall del lateral d'un dels nous vehicles dels Mossos d'Esquadra presentats al Complex Egara, el dia 11 de novembre de 2021. (Horitzontal)
photo_camera Pla de detall del lateral d'un dels nous vehicles dels Mossos d'Esquadra presentats al Complex Egara, el dia 11 de novembre de 2021. (Horitzontal)

Redacció | Foto: Arxiu ACN

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir dijous, 12 de gener, un home per un suposat delicte d'agressió sexual a una menor de 12 anys. Segons la policia, la família de la menor ha denunciat els fets i posteriorment s'ha detingut al suposat agressor. La investigació està oberta i la policia, com que es tracta d'una menor, no facilita per ara més detalls del cas.

El jove detingut per agredir sexualment una nena de 12 anys de Bellpuig l'hauria obligat a fer-li fel·lacions fins a 4 ocasions, durant el desembre de 2022, segons ha pogut saber l'ACN de fonts pròximes al cas. El noi, de 22 anys i veí de Balaguer, va conèixer la menor i una amiga d'ella per xarxes socials i tots tres van decidir quedar, a vegades a Bellpuig i en alguna ocasió a Vilanova de Bellpuig. Segons les mateixes fonts, quan quedaven, l'acusat s'enduia la víctima per la força i l'agredia sexualment, uns fets que es van destapar quan l'amiga de la nena, el quart dia, va trucar a la mare per explicar-li què passava. Aquell mateix dia, la víctima es va autolesionar fent-se uns talls superficials als braços.

El Jutjat d'Instrucció número 1 de Cervera ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per al jove de Balaguer de 22 anys. La causa està oberta per agressió sexual a menor i violació.