Verdú celebra un cap de setmana festiu amb diverses activitats

Cartell: Ajuntament de Verdú.

Verdú ha organitzat per aquest cap de setmana, durant l'1, 2 i 3 d'abril, un seguit d'activitats per la població amb propostes lúdiques, musicals i humorístiques.

El divendres 1 d'abril tindrà lloc un taller de vins de Verdú, que comptarà amb un tast i l'explicació de certes tècniques d'elaboració de vins casolans a les 8 del vespre al Celler Boldú Viticultors. Per participar-hi, és necessari inscriure's en aquesta adreça de correu o trucant al 973 347 216. El preu de l'entrada és de 4 euros.

D'altra banda, el dissabte ofereix dues activitats. En primer lloc, a 2/4 de 8 del vespre el públic gaudirà del monòleg d'Edu Mutante al Casal Verduní. L'entrada anticipada té un cost de 5 euros i es pot adquirir a l'Oficina de Turisme de Verdú, i el preu a taquilla serà de 6 euros. Després, serà el torn del grup de versions Her Majesty, també al Casal Verduní, a 2/4 de 12 de la nit.

El municipi de l'Urgell també ha programat una activitat pel diumenge 3 d'abril, que és un ball de tarda amb l'Orquestra Mediterranea, també al Casal Verduní.

Les activitats compten amb l'organització de l'Ajuntament de Verdú, i hi col·laboren la Diputació de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs.