Vint usuaris amb discapacitat d’Alba podran accedir gratuïtament als partits de futbol del Tàrrega

Text: Redacció / Foto: Grup Alba

El president de la Unió Esportiva Tàrrega, Gerard Caro; la directora d’àrea de negoci de CaixaBank a l’Urgell-Segarra, Anna Suria; i la directora del Grup Alba, Maite Trepat, han segellat aquest migdia un conveni a tres bandes que permetrà a 20 persones amb discapacitat d'Alba accedir de manera gratuïta al camp de futbol Joan Capdevila de Tàrrega per gaudir dels partits de l'equip local.

Els 20 abonaments anuals de la Unió Esportiva Tàrrega seran finançats per l’Obra Social "la Caixa" gràcies a una aportació de 1.000€ que l'entitat bancària farà a l'entitat esportiva.

De moment ja hi ha una desena de persones d'Alba que són habituals als partits del Tàrrega i s'espera que amb aquesta iniciativa el grup d'aficionats pugui augmentar i contribueixin d'aquesta manera a portar animació al camp.

El conveni, però, vol anar més enllà d'aquesta primera acció especificada en aquest conveni. Les tres parts han manifestat la voluntat d'impulsar noves iniciatives per fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat al món esportiu. Així doncs s'ha parlat de poder fer entrenaments al camp de futbol del Tàrrega per part de l'equip del Club Alba o bé començar a estudiar la possibilitat de crear una secció special de la Unió Esportiva Tàrrega. Equips com l'Espanyol, l'Europa o el Sant Andreu ja compten amb una secció special dins del club integrada per persones amb discapacitat.